De Rijks Universiteit Groningen kwam recent uit met een diversity and inclusion strategy met een ‘inclusive language style guide’. We worden geacht geen ‘biologische vrouw’ of gewoon vrouw te gebruiken, maar vrouwen te bespreken alsof ze een subklasse van hun eigen categorie zijn. Namelijk ‘cis-vrouwen’. Ook moeten we doen alsof er bij transgenders nooit een verandering van het echte naar het wensgeslacht heeft plaatsgevonden.

Het is pure brainwashing. Iedereen moet aan het ‘transgeloof’. Voor ‘genderatheïsten’ (de mensen die in de werkelijkheid geloven dat het onmogelijk is om van geslacht te veranderen) is geen plaats.

Transdictatuur
We moeten van de universiteit buigen voor de transdictatuur. Die overigens totaal niet inclusief is. De woorden Gay, Homosexual en Lesbian ontbreken in hun woordenlijst. Want als je niet meer weet wie een man is en wie een vrouw, kun je seksuele voorkeur ook niet langer definiëren. Deze manier van denken tast de rechten van vrouwen, homo’s en lesbiennes aan. Er worden privileges gegeven aan een kleine groep mannen. Mannen die in de regel meerdere psychaitrische diagnoses hebben. Waarvan de meest voorkomende een narcistische persoonlijkheidsstoornis heeft. 70% van de mannen met genderdysforie heeft ook een narcistische stoornis. Vandaar dat ze ook zonder geweten en zonder empathie privacy en rechten van anderen durven af te nemen.

Vrijheid van denken
De univesrsiteit is de plek waar onze jonge mensen zelfstandig moeten leren denken. Waar ze leren dat er altijd twee kanten aan een debat zijn. Altijd meer partrijen dan één om te beschouwen. De Rijks Universiteit van Groningen laat zien dat dit helaas verleden tijd is. Dat er maar één mening, maar één standpunt wordt getolereerd. Dat mensen hun eigen waarneming dat iemand een man of vrouw is moeten ontkennen en mensen moeten zien zoals ij eisen om gezien te worden. Het is te hopen dat deze idiotie snel wordt teruggedraaid en dat het gezonde verstand weer gaat regeren.

Brief aan RUG
Eén van mijn volgers op Twitter klom in de pen en schreef een brief aan de Universiteit.Misschien een inspiratie voor jou om ook aan hen te schrijven?

Zeer geachte universiteit van Groningen, 
U wilt graag dat aanspeektitels/pronouns worden gewijzigd en gehandhaafd. 
Allereerst, wijs ik u erop dat er een generatie die niet met Engels is opgevoed. Mijn moeder zou niets van uw betoog begrijpen. Het is aanbevelingswaardig om uw ‘diversity’ – ideeën te vertalen in het Nederlands zodat de gehele Nederlandse bevolking van uw ideologie kennis kan nemen. Mocht u dit reeds gedaan hebben, dank ik u zeer. 
Zoals u ongetwijfeld weet, is in Engeland (g)een discussie gaande over de oorspronkelijke regenboogvlag en de nieuwe regenboogvlaggen. Helaas is een discussie over dit belangrijke onderwerp nauwelijks hoorbaar in Nederland. De eerste vlag betrof de politieke strijd voor gelijkheid van homoseksuelen mensen. De nieuwe vlaggen betreffen een geheel andere strijd: de woke cultuur waarin het slachtofferschap wordt verheerlijkt en een dictatuur van denken wordt opgelegd aan de rest van de bevolking. Een debat, in de Nederlandse taal, ontbreekt. ‘No debate’ is het nieuwe mantra van het Engelse COC, Stonewall. Blijkbaar wordt in Nederland dezelfde strategie gehanteerd. Daarmee is deze ideologie een democratie onwaardig. Universiteiten zijn van oudsher plaatsen voor debat. Waar argumenten worden vervangen door gevoelens, verliezen wij meer dan onze s lief is… 
Waar vrouwen hun verworven rechten dienen op te geven verliezen wij opnieuw meer dan ons lief is.
Vrouwen, van links tot rechts, maken zich grote zorgen vanwege de verscheidene ontwikkelingen die gaande zijn rond het transgender onderwerp. 

Vrouwen spreken, maar wordt het spreken onmogelijk gemaakt. Vrouwen de mond snoeren is eenvoudig in ons internettijdperk. Benoem hen met beledigende termen, dat wat zij niet zijn, en het debat zal niet eens starten. Dat is de positie waarin vrouwen worden gedrongen. Het is vrouwenhaat waar wij mee te maken hebben. Het is daarmee een vrouwonvriendelijke behandeling, die geen pas geeft op een toonaangevende universiteit. 

Ik kan vanuit de praktijk waarin mijn gezin te maken heeft gekregen met zoals wij dat nu met een mooi woord ‘genderdiversiteit’ noemen, zeggen dat wij van het een op andere moment in de hel zijn beland. De trauma’s die wij hebben opgelopen zijn groot. 

Vanuit deze betrokkenheid en de zorg om de toekomstige generatie pleit ik voor een goed geïnformeerd debat. Anderen opleggen hoe men dient te denken en elkaar aan te spreken is geen goed idee. Het polariseert onze samenleving nog meer.  Democratie is niet voor bange mensen. Dus voer dat debat! “

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.