Ik heb weer een paar filmpjes bekeken over de F t M transitie de vrouw naar pseudo-man transitie. Het is gewoon bizar.

De psychiatrische problematiek druipt van het scherm. Vrouwen die zeggen dat het de beste beslissing ooit is en ondertussen zeven maanden met een katheter lopen omdat ze in plaats van staande plassen (zoals beloofd) niet meer kunnen plassen en waarbij de ene na de andere complicatie ontstaat.

Enkele van de gevolgen van de ‘behandeling’:

  • Een orgasme krijgen doet pijn want je baarmoeder is geatrofieerd door de testosteron
  • Als je je borsten laat amputeren wordt je ooit erogene zone tamelijk gevoelloos.
  • Je ene arm (de niet dominante arm) wordt gevoelloos omdat ze daar vet en weefsel weghalen voor een gevoelloze vleesworst
  • Plassen wordt een probleem: 50 % kans op incontinentie als je een neophallus laat maken. Iedereen die een beetje onderzoek doet, kan de filmpjes van detransitioners vinden.

Gezond lichaam
Ze maken hun perfect gezonde lichaam kapot. Gaan van de ene operatie na de andere. Hersteloperaties van dingen die fout gaan. Want het gaat voortdurend mis. Het is namelijk een EXPERIMENT. Een experiment met de levens en gezondheid van jonge mensen met psychische problemen.

En toch weerhouden die vreselijke ervaringen van de vrouwen die hen voorgingen de volgende lichting jonge vrouwen er niet van om datzelfde pad van medische missers in te slaan. Volkomen onbegrijpelijk. Iemand die bij zijn volle verstand was, zou zoiets niet doen.

Die bindt wel een dildo voor als ze de penetrerende rol wil ervaren. Dat is effectiever en gezonder. Die vleesworst komt namelijk niet uit zichzelf omhoog. Daarvoor heb je een extra operatie nodig waar er een pompje in wordt gezet.

Dus waarom doen die vrouwen het? Daar heb ik een paar ideeën over:

  • Omdat ze niet geloven dat die complicaties hen ook kunnen treffen. (Jeugdige overmoed)
  • Omdat ze in de waan verkeren dat uiteindelijk transitie hen gelukkig zal maken. (Geëxalteerde hoop)
  • Omdat het een obsessie is om hun lijf te veranderen. (Manisch denken)
  • Omdat ze verslaafd zijn aan de aandacht die ze krijgen via hun tiktok filmpjes. (Aandacht stoornis, gemis van persoonlijk contact)

Medici pushen het
Maar het gebeurt vooral omdat psychologen en chirurgen dit pushen. Omdat de chirurgen graag snijden en ze graag voor God spelen. Omdat de mensen die hun brood verdienen met deze ‘zorg’ geen verantwoordelijkheid voelen voor wat ze doen. De patiënt wou immers zelf de operatie.

Eed van Hippocrates
Artsen moeten herinnerd worden aan de eed van Hypocrates. ‘First do no harm’.
Breng in beginsel geen schade toe. Ze moeten jongeren stoppen. Nee zeggen.

Dat kunnen artsen ook tegen jonge vrouwen die gesteriliseerd willen worden. Die krijgen te horen dat de arts hun verzoek niet inwilligt omdat ze later mogelijk spijt krijgen.
Laten ze die vaardigheid nu ook gaan inzetten rond het voorschrijven van blokkers en hormonen en het uitvoeren van operaties aan geslachtsdelen en borsten.

Wil je me steunen? Dat kan op #BackMe met een eenmalige of maandelijke gift.

Leave a Reply

Your email address will not be published.