De genderideologie is doorgedrongen tot Peuterspeelzaal Nissewaard. De organisatie vraagt op het intakeformulie van nieuwe kinderen bij tweejarigen naar hun geslacht. De opties zijn jongen/ meisje en genderneutraal. Een verontrustende ontwikkeling. Kinderen kunnen niet genderneutraal zijn.

Als je ouders en kinderen deze mogelijkheid geeft, doe je mee aan indoctrinatie met gender ideologie. Dat is voor kinderen en ouders ongezond. Daarom schreef een volger op Twitter een voorbeeldbrief die je naar Nissewaard kunt sturen om hen te vragen dat formulier niet langer te gebruiken en weer terug te keren naar de keuze tussen jongen en meisje.

Geachte mevrouw Vermeer,

Via Twitter kregen wij een inschrijfformulier van uw organisatie te zien.

Het gaat om de inschrijving van een tweejarige! U vraagt daarbij of het bij een tweejarige om een jongen, meisje of genderneutraal gaat. De rest van uw website wijst erop dat u niet aan de indoctrinerende hype meedoet om zulke jonge kinderen te vertellen dat ze van geslacht kunnen veranderen! Mijn 5 jarige kleinzoon roept momenteel dat hij een hondje is, ik ben toch blij dat hij niet geaffirmeerd wordt met een tak in zijn mondje rond te rennen, brokjes te eten en de hele dag te blaffen! 

Kleuters zijn de ene dag een prinses, dan een brandweerman en dan een eenhoorn. In verschillende landen (onder andere Zweden, Noorwegen, Denemarken, VK) komen deskundigen momenteel terug op het gelijk affirmeren van kinderen die een rijke fantasie hebben. Behalve dat kinderen hier vrij snel op iets oudere leeftijd op terugkomen, blijkt momenteel dat kinderen die wel in de genderideologie worden ondergedompeld zich daar moeilijk uit los kunnen maken. Met als gevolg onomkeerbare medische trajecten! Het Cass rapport in het VK over de Tavistock kliniek was hier erg duidelijk over. 

U bent vermoed ik wel op de hoogte van Munchhausen by proxy, daar is nu een nieuwe variant van. Ouders die van hun zoontje een dochter maken of andersom, er zijn helaas al hele Instagram en TikTok accounts voor, waar de ouders in kwestie behalve aandacht ook geld aan overhouden. 

Er zijn in meerdere landen organisaties die proberen een tegengeluid te laten horen. In ons land is dat onder andere Voorzij. Ik maak me met hen erg ongerust over kinderen die makkelijk te beïnvloeden zijn en daardoor onherstelbare schade kunnen oplopen. 

Wat al eerder is gezegd, jullie website komt heel positief over, dat formulier echter niet. Dat formulier kwam ons onder ogen via iemand met een 2 jarig kleinkind. Deze persoon gaf al aan dat de kleinkinderen beter thuisscholing konden krijgen dat bloot worden gesteld aan de transgender ideologie. 

Wij verzoeken u dan ook om het betreffende formulier in te trekken en een nieuw formulier te maken waarop alleen de keuzemogelijkheid jongen/meisje staat.

Met vriendelijke groet,

(je naam)

Stuur je mail naar Kantoor@sknissewaard.nl

One Response

  1. Bouchra E. A.

    Ik heb mijn kind medio 1922 aangemeld. Toen vroeg men inderdaad of het kind genderneutraal was. Nu kun je aangeven dat je nog niet weet welk geslacht je kind heeft.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.